top of page

Ontbijt Sessie 1

Voor € 25,- per sessie max 2 X

We regelmatig ontbijtsessies, waarbij onze leden de kans krijgen om elkaar te ontmoeten, kennis te delen en te leren van elkaars ervaringen. Onze ontbijtsessies zijn onderverdeeld in twee soorten, elk met een unieke focus en doel, maar beide gericht op het versterken van onze zakelijke gemeenschap.

  1. Ontbijtsessie met Interventie:

In deze sessie staat het delen van uitdagingen centraal. Een van onze leden, een ondernemer, krijgt de gelegenheid om een specifiek probleem, uitdaging of vraagstuk te delen met de groep. Dit kan van alles zijn, van het vinden van investeerders tot het omgaan met personeelskwesties. De aanwezige leden bieden vervolgens hun inzichten, advies en mogelijke oplossingen aan. Het doel is om de ondernemer te ondersteunen en nieuwe perspectieven te bieden die kunnen helpen bij het vinden van een oplossing voor het probleem.

   2. Ontbijtsessie met 2 x 5 Minuten Presentaties:

In deze sessie hebben twee ondernemers elk vijf minuten de tijd om hun bedrijf te presenteren. Ze kunnen hun bedrijf, producten, diensten, successen of toekomstplannen delen met de groep. Het doel is om een beknopt, maar krachtig overzicht te geven van wat hun bedrijf te bieden heeft.

Aanvang 6:45

Ontbijt geregeld

Max 25 Personen

Free WIFI

bottom of page